Безопасна ДГ с бактерицидни рециркулатори

В ДГ14 „Дружба“ са осигурени бактерицидни рециркулатори за филтриране на въздуха от вредни бактерии, инфекции и прах, които могат да се ползват в присъствието на хора, животни и растения. Същите ще се използват по график в групите.

BactoSfera

ИНОВАЦИЯ В ОБЕЗЗАРАЗЯВАНЕТО

UV-С бактерицидните рециркулатори за въздух без озон от затворен тип са последно поколение обеззаразител.

Използват се ефективно, както в медицинските заведения за филтриране на въздуха от вредни бактерии, инфекции и прах, така и в бита.

Новото поколение рециркулатори е много по-ефективно от конвенционалните кварцови излъчватели, тъй като са абсолютно нетоксични и безопасни за употреба. Могат да се използват в присъствието на хора, животни и растения.

В извън сезонното разпространение на опасните инфекции такова устройство е незаменимо за профилактика, за намаляване на риска от създаване на огнища на зараза, за борба с алергиите и за пълна дезинфекция на помещенията.

Инвестиция с дълъг хоризонт на експлоатация
Инвестицията в обеззаразител за въздух е дългосрочна инвестиция не само в условия на епидемия или пандемия. Бакто сферата е щит срещу всички видове заболявания, предавани по въздушно-капков път, бактериални инфекции, алергии от прах, мухъл и полени и др.

Освен унищожаването на болестотворната микрофлора, бактерицидните рециркулатори пречистват въздуха от прахови частици и гарантират безопасен и чист въздух в затворените помещения, независимо от броя на хората в тях

заЩИТа за всеки с

BactoSfera:


• Сигурна и безопасна за хора, животни и растения система за без озонова дезинфекция в затворени помещения
• Гарантира 99% унищожаване на вируси, бактерии и гъбички във въздуха
• Обеззаразяват напълно помещенията независимо от броя на хората в него
• Безшумна и елегантна системата се вписва във всеки интериор
• Таймер за програмиране с цветен индикатор за ефективност на лампите

Продължаваме да създаваме безопасна и здравословна среда за деца и персонал в детската градина.