В очакване на Коледа

От днес някак светът оживява,
щом грейнат празничните светлини.
Нали това, в което всеки вярва,
е надежда за по-светли и бъдни дни.

Споделяме с Вас нашата празнична Коледна програма, изпълнена с топли и уютни ВЪЛШЕБНИ дни на добрини и благопожелания, дни изпълнени с ЧУДЕСА.

Да събудим Коледния дух с книга в ръка

На 06.12.2023 предстоят две творчески срещи  на децата от група Слънчо, Звездичка, Смехорани и Лъвчета със Саша Станева  – автор на приказката Омагьосаната Колада.

Уча чрез изкуство – един нестандартен урок за доброто и умението да помагаш и прощаваш – нравствени ценности така необходими в съвремието ни; една невероятна среща с дискусия за творческия порив на текстописците.

Ако желаете детето Ви да притежава тази невероятна  книга с автограф и послание от автора,  виж офертата в афиша и споделете това с екипа на групата.

УРОЦИ НА СЪРЦЕТО

Детска градина Дружба Ви кани да се включите в нашите РАБОТИЛНИЧКИ по добротворство, за да се сътворим най-ценните УРОЦИ НА СЪРЦЕТО! –  

ЗАЕДНО, деца,учители  и родители творят за благотворители базари

ЗАЕДНО, деца, учители и родители изработват картички с пожелания и даряват усмивка на деца и възрастни хора

ЗАЕДНО, деца, учители и родители изработват картичка за деца в болнични заведения за стартиралата инициатива „Маратон за добрини“

Уроците на сърцето са вълшебен свят, в който заедно творим, споделяме, преживяваме, даряваме радост, възпитаваме в ценности, учим, обичаме, подкрепяме, разбираме, съпричастни сме.

Уроците на сърцето е свят без агресия, свят на толерантността и етичните норми.

Станете част от него и Вие! Развихрете въображението си и започнете да творите! Колкото повече вълшебни картички изработите, толкова повече добрини, усмивки и щастие!