Ден на християнското семейство 21 ноември

Приемете най- искрените усмивки, най- чистата обич от децата от I а група Ян Бибиян.

Пожелаваме на всички здраве, семеен уют и разбирателство с най-близките хора! Семейството е ценност! То ни учи на любов, уважение един към друг, хармония и вяра, на отзивчивост и съпричастност.

Семейството е бисер в море.

Ти имаш ли го ще си добре!

Семейството е светлина!

Показва пътя към дома.

Семейството е топлина!

То сгрява всякоя снага.

Какво е за мен семейството… – с нас споделят децата от група Слънчо.

Завършваме седмицата, посветена на празничния 21 ноември – с емоции, топлина, усмивки, доброта, прегръдки, обич, подаръци.

Децата от всички групи твориха и приготвяха своите малки жестове на обич – картички, сърчица, сандвич/бонбони за празника на моето семейство, постер-послание за щастие и късмет.

Денят в група Смехорани завърши със семейна работилница, в която заедно деца и родители изработиха родословното дърво на своето семейство, а децата ги почерпиха с приготвените сутринта здравословни бонбони.

С песни, с благослов и забавни игри бе изпълнена вечерта на родителите от група Слънчо и Мики Маус. Децата ги изненадаха с отправените пожелания и откровения за семейството и добрините.

Заедно с децата от група Мечо Пух Ви предлагаме Рецептата за щастливо семейство. Използвайте я всекидневно и в големи количества!