За децата на Земята нека има светлина

Под това мото премина празничния ден посветен на 1 юни „Ден на детето“ и завършването на учебната година.

Усмивки, настроение и много изненади очакваха деца и родители още в ранни зори.  Денят започна с утринна гимнастика, пожелание за весело и безгрижно лято и новия химн на детската градина с автор на музика и текст Евелина Ангелова.

Всяка възрастова група през деня организира весели и забавни игри. Финалът на празника бе нестандартен, изпълнен с много предизвикателства.  Всяка площадка оживя с предизвикателство – творителници на чудеса от природни материали, четка и боички, спорт за всички, гъвкави и грациозни, вълшебства в кутия на Знайко и Любознайко, логически предизвикателства с приказни камъчета.

До вълшебния свят на ДЕТСТВОТО се докоснаха и забавляваха заедно деца и родители. Музикални игри, песни, хора допълниха празника и обединиха малки и големи. Всяко дете имаше възможност за изява и участие в различни активности, а накрая получиха и подарък ябълки от управителя на „Хора от народа“

„Най-добрият начин да направим децата добри,
е като ги правим щастливи“ Оскар Уайлд

С благодарност към:

  • Кунка Великова от „Нещо с душа“, която изненада талантливите ни художници с украса на приказни герои от дърво с магнитче.
  • Людмила Ралева – за възможността децата да покажат умения от художествената гимнастика
  • Пламен Ангелов от „Хора от народа“, който с децата от група Пчеличка засадиха зеленчуци и две дръвчета гинкобилоба в двора на детската градина и им разказа за вълшебния свят на растенията
  • Книжарница Хирон за организирания детски щанд на знанието.

44-тата учебна година завършихме нестандартно, обединени и удовлетворени от постигнатото.

С благодарност към всички родители, подкрепили усилията на екипа в израстването на децата и споделяли сърдечно празници и делници.

На всички желаем весело и безгрижно лято, пълно с много усмивки и споделени моменти.

Вълшебен полет с крилете на детството и нека има светлина, щастие, добри дела за всички деца.