Конкурс за детска рисунка – Моето ДЗИ

Предизвикателство за нашите млади таланти
Конкурс за детска рисунка в дигитална среда за деца от 6 до 14 години на тема „Не си сам на пътя“

Удължава се срокът за участие
в седмия национален конкурс „Моето ДЗИ“
 

Деца от цялата страна ще могат да участват с рисунки, графики, колажи, компютърни презентации или видеоклипове на тема „Не си сам на пътя“ до 15 октомври. 

Още повече от месец ще имат младите творци от цялата страна, за да участват в седмото издание на традиционния национален конкурс за детска рисунка „Моето ДЗИ“ на тема „Не си сам на пътя“. С цел да улеснят желаещите деца да се включат в кампанията, организаторите удължават крайния срок до 15 октомври включително. Участието в конкурса остава  изключително лесно – изцяло в дигитална среда на специално изградената за тази цел платформа: mydzi.bg.

На сайта всички деца на възраст от 6 до 14 години, с помощта на родител и/или настойник, могат да качат своите заявки за участие в една или в няколко от трите категории на конкурса – „Живописна, графична творба или колаж“, „Компютърна рисунка или мултимедийна презентация“ и „Видеоклип или влог“. Всяко дете има право да представи повече от една творба в различните категории, а наградите са повече от изкушаващи – комплекти с акрилни бои и настолен статив, графични таблети, оборудвани с 360-градусови камери, както и портативни озвучителни системи за училищата, читалищата или детските градини на най-талантливите млади артисти.

Конкурсът за детска рисунка е част от дългогодишните инициативи на ДЗИ да повиши застрахователната култура на подрастващите, както и знанията им за безопасността на пътя. В изминалите издания на „Моето ДЗИ“, са се включили повече от 8000 млади художници , като сред победителите има таланти от цялата страна.

Повече информация за регламента на конкурса и начина за изпращане на творбите, може да откриете на платформата mydzi.bg.