Първи учебен ден в групите

Първи предизвикателства и забавни игри през новата 2023-2024 година

Деца и родители бяха посрещнати по стар български обичай в празнично украсените стаи. Стихове и обещания, очаквания и мечти -това споделиха децата пред своите родители.

Бъдещите първокласници от група Слънчо, Звездичка, Смехорани и Лъвчета, показаха, че могат да решават забавни задачи с букви и цифри.

Децата от група Мики Маус заедно с Щурчо научиха, че могат да бъдат вежливи, как да отправят пожелания и комплименти. Така родителите се запознаха с част от подходите за възпитаване на емоционална интелигентност. От своя страна всички те ни изненадаха с общ благотворителен жест и пожелания, които ще прочетем при отварянето на кутията.

Благодарим Ви за добротворчеството!

Най-малките ни възпитаници от група Ян Бибиян откриха в гардеробчетата си първата изненада – дяволчето Фют, с което ще научат вълшебните думи, ще играят и ще се забавляват. Денят им продължи с опознавателни и конструктивни игри.

Децата от група Незабравка получиха за добре дошли сладка изненада с детелинка. В занималнята откриха интересни игри, които им грабна вниманието.

В група Делфинчета, Пчеличка, Мечо Пух обстановката бе също празнична, а на масичките ги чакаха новите книжки на Щурчо.

Нека новата учебна година е пълна със знания, вдъхновения и постижения!