Среща с водолаз

За деня на Черно море гост в група „Лъвчета“ бе Александър Ангелов (баща на Асен) ,който ни пренесе в красивия подводен свят, разказа на децата за труда на водолазите, за екипировката, която използват в своята работа. Срещата бе споделена онлайн с всички деца в детската градина.

Децата имаха много въпроси – как дишат водолазите, стига ли им въздуха, как разговарят когато са под водата, колко студена е водата и намират ли съкровища. Слушаха го в захлас и със затаен дъх гледаха клипче и снимки, които той сподели. Още по-голяма бе радостта, когато имаха възможност да се докоснат и разгледат различни части от екипировката на водолаза. В края на срещата децата получиха малки подаръчета, които да им напомнят за тази вдъхновяваща среща.

Екипът на детската градина благодари на г-н Ангелов за невероятните преживявания на децата, за любовта, с която дари всяко едно от тях.

Уважаеми родители и Вие, ако желаете може да станете част от образователната ни програма за света около нас, за професиите и сбъднатите вече мечти на големите.

Благодарим за подкрепата Ви!